Bezlepkový banánový chlebík
Banány ošúpeme a dáme ich do misy. Popučíme vidličkou.
Pridáme cukor, vajíčko a dobre premiešame. Pridáme preosiatu múku zmiešanú so sódou bicarbonou. Dobre premiešame, aby sme nemali v ceste hrčky.
Potom pridáme rozpustené, vychladené maslo. Zakaždým dobre premiešame.
Vylejeme do pozdĺžnej formy vyloženej papierom na pečenie, položíme na vrch prekrojený banán a pečieme pri teplote 175°C asi 55-60 minút. Kontrolujte špajdlou.
Nechajte poriadne vychladnúť.
Páči sa ti tento recept? Budeme radi, ak nám o tom dáš vedieť v komentári nižšie. Ak recept aj vyskúšaš, neváhaj sa s nami podeliť s výsledkom na Instagrame s označením @sk.celi alebo Facebooku a označením @celi.sk.
Ostatné recepty nájdeš v kategórii: bezlepkové recepty.
Ingrediencie
Pokyny
Banány ošúpeme a dáme ich do misy. Popučíme vidličkou.
Pridáme cukor, vajíčko a dobre premiešame. Pridáme preosiatu múku zmiešanú so sódou bicarbonou. Dobre premiešame, aby sme nemali v ceste hrčky.
Potom pridáme rozpustené, vychladené maslo. Zakaždým dobre premiešame.
Vylejeme do pozdĺžnej formy vyloženej papierom na pečenie, položíme na vrch prekrojený banán a pečieme pri teplote 175°C asi 55-60 minút. Kontrolujte špajdlou.
Nechajte poriadne vychladnúť.