Možnosti tlače:

Bezlepkový banánový chlebík

Počet porcií1 porciaČas prípravy15 min.Čas varenia55 min.Celkový čas1 hod. 10 min.

banánový chlebík bez lepku
 4 ks prezretých banánov
 ¾ hrnček cukru
 1,50 hrnčeky múky Liana Cake Mix
 1 čl sódy bikarbóny (nemusí byť, keďže Cake Mix už obsahuje kypriacu zmes)
 1 ks vajce
 50 g rozpusteného masla
 1 ks banán na vrch (môže byť aj nemusí)
Dobrovoľná ingrediencia
 nasekaná čokoláda
1

Banány ošúpeme a dáme ich do misy. Popučíme vidličkou.

2

Pridáme cukor, vajíčko a dobre premiešame. Pridáme preosiatu múku zmiešanú so sódou bicarbonou. Dobre premiešame, aby sme nemali v ceste hrčky.

3

Potom pridáme rozpustené, vychladené maslo. Zakaždým dobre premiešame.

4

Vylejeme do pozdĺžnej formy vyloženej papierom na pečenie, položíme na vrch prekrojený banán a pečieme pri teplote 175°C asi 55-60 minút. Kontrolujte špajdlou. Nechajte poriadne vychladnúť.

Výživové údaje

0 porcie

Veľkosť porcie